Els ducs de Cambridge, Guillem i Caterina, han decidit que el seu fill es digui Jordi Alexandre Lluís, va confirmar el palau de Kensington. En un breu comunicat, es va anunciar que el petit tindrà aquests tres noms i rebrà el tractament de Sa Altesa, el príncep Jordi de Cambridge.

George era el nom favorit dels britànics a les travesses i va ser també el del pare de la reina Isabel II, Jordi VI. El nom del nadó, tercer en la línia de successió al tron britànic, era l'única incògnita que quedava per esvair després del seu naixement dilluns passat.

Segons els experts, els noms elegits són clàssics, amb la particularitat que són només tres en lloc dels quatre que fins ara han caracteritzat la família reial britànica.

Els ducs de Cambridge i el petit príncep van sortir dimarts de l'hospital Saint Mary després de rebre l'alta mèdica i, després de passar una nit al palau de Kensington, ahir es van desplaçar a la llar dels pares de Caterina a la localitat anglesa de Bucklebury. Abans, van rebre la visita de la reina Isabel II, que es va desplaçar per espai de mitja hora a la residència oficial a Londres de la parella per conèixer el seu tercer besnét.

El nounat, tercer en la línia de successió al tron del Regne Unit, va rebre dimarts, encara a l'hospital, la visita dels seus avis materns, Michael i Carole Middleton, i el seu avi patern, el príncep Carles, ?acompanyat per la seva dona, Camilla.