L'exdirector de l'FMI Dominique Strauss-Kahn serà jutjat a França per proxenetisme agreujat, en el cas de l'hotel Carlton de la ciutat de Lilla, entorn del qual es sospita que es va organitzar una xarxa de prostitució al seu servei. La Fiscalia, que havia demanat arxivar les acusacions, va informar que els jutges instructors han decidit que Strauss-Kahn comparegui davant un tribunal correccional.

En una primera reacció, l'advocat de l'exministre socialista, Richard Malka, va assegurar que "no és una sorpresa, tenint en compte com s'ha desenvolupat la instrucció" i per l'"acarnissament dels jutges".

Strauss-Kahn s'asseurà a la banqueta al costat d'altres dotze persones encausades per haver organitzat, prenent l'hotel Carlton com a base, un grup de prostitutes per oferir prestacions sexuals al que va ser ministre de Finances de França i director del l'FMI, càrrec del qual va haver de dimitir per un altre escàndol sexual.

La inculpació per la qual compareixerà està castigada amb fins a 10 anys de presó, una pena inferior a la del càrrec de proxenetisme agreujat en banda organitzada que se li va imputar inicialment.