Un home va matar, a la localitat nord-americana de Hialeah (Florida), sis persones durant la nit i va ser abatut per la policia després d'atrinxerar-se en una casa amb dos ostatges, que van ser rescatats amb vida. Segons la informació facilitada per la policia als mitjans, les víctimes mortals són tres homes i tres dones. A més, el sospitós va ser abatut a trets després d'intercanviar foc amb els agents que intentaven arrestar-lo.

El sospitós va mantenir negociacions durant la nit amb la policia després d'un tiroteig en un edifici d'apartaments pròxim a Miami, on en un principi els agents van trobar dues víctimes mortals.

Després de donar per fracassades les llargues negociacions, la policia i equips de les forces especials dels SWAT van entrar a la zona on s'ocultava el sospitós per la força i van trobar quatre persones més tirotejades, encara que van aconseguir salvar amb vida els dos ostatges.

"El sospitós finalment ha pogut ser abatut i ja està mort, ja no pot fer mal a ningú més; ara hem de descobrir exactament què és el que ha passat i els motius de les seves terribles accions", va indicar a la televisió local de la CBS Carl Zogby, representant de la policia de Hialeah.