La Policia Nacional i l'Agència Tributària van intervenir més de 500 quilos de cocaïna en un veler, nombroses armes i joies a una xarxa de narcotraficants. L'operació policial es va portar a terme a alta mar i va permetre la detenció de cinc persones, van indicar fonts policials.

Aquesta organització traslladava grans partides de droga des de Sud-amèrica, amb escala a Cap Verd, on l'emmagatzemaven fins que detectaven que era possible l'enviament de quantitats inferiors a l'arxipèlag canari, segons establia el comunicat policial posterior a l'operació.

Paral·lelament, els agents van intervenir tres embarcacions, diversos vehicles d'alta gamma, 40.000 euros en efectiu, terminals de telecomunicació via satèl·lit i diversos lingots d'or.

Roda de premsa

El director de la Policia, Ignacio Cosidó; la delegada especial de l'Agència Tributària a Canàries, Carmen Guillén, i responsables de la investigació, oferiran avui detalls de l'operació en una roda de premsa a la Prefectura Superior de Policia de les Canàries, a Las Palmas de Gran Canària