Agents de la Policia Nacional han detingut a Almendralejo un home de 36 anys com a presumpte autor de l'apunyalament d'una dona, coneguda seva, que es troba ingressada en estat greu a l'hospital de Mèrida, segons va informar la Policia Nacional. Les fonts policials consultades no van poder precisar ahir si aquest succés podria tractar-se d'un cas de violència masclista, i van recalcar que simplement estava confirmada que la víctima i l'agressor es coneixien.

La detenció es va produir dimecres, encara que els fets van succeir a les nou de la nit del dia de Cap d'Any, hora en què es va rebre una trucada del 112 Extremadura alertant de l'apunyalament d'una dona al carrer Carreras d'Almendralejo que havia estat traslladada a l'hospital Comarcal d'aquesta localitat. Els agents es van traslladar ràpidament a aquest centre hospitalari, on van mantenir una breu conversa amb la víctima, que presentava un hemotòrax al pulmó dret i que els va manifestar que un conegut seu, mentre es trobava al seu domicili, l'havia apunyalat.

Els policies van recollir les dades necessàries per a la completa filiació del suposat agressor, que posteriorment va ser localitzat al domicili on van ocórrer els fets, i van procedir a la seva immediata detenció.

Els antecedents

El detingut és un home de 36 anys, amb antecedents, que va ser traslladat a dependències policials, a fi de tramitar el corresponent atestat, i posteriorment serà posat a disposició de l'autoritat judicial.