Almenys quatre persones van morir i 65 van resultar ferides ahir per l'explosió d'un cotxe bomba al barri de Haret Hareik , al sud de ?Bei?rut, segons va informar el ministre de Sanitat, Ali Hassan Jalil, que va demanar a tots els hospitals que rebessin les víctimes de l'atemptat i a la població que acudís als centres sanitaris a donar sang, segons l'Agència Nacional de Notícies (ANN). L'explosió va tenir lloc prop del restaurant "Jawad" al carrer Arid, segons la versió de l'ANN. No obstant això, les cadenes de televisió situen el cotxe bomba a l'antiga seu de la televisió Al Manar, portaveu del grup xiïta libanès Hezbol·là, que havia estat destruïda per Israel en la guerra de 2006.

"Les mans terroristes no fan diferència entre els libanesos, només busquen desestabilitzar el Líban i planifiquen que hi hagi conflictes entre nosaltres", va dir després de l'atemptat el primer ministre sortint, Nayib Mikati. El passat 27 de desembre, un altre cotxe bomba va provocar a Beirut la mort de set persones, entre ells l'exministre libanès de Finances Mohamed Chatar, i ferides a 65. L'exprimer ministre Saad Hariri i la coalició prooccidental de les Forces del 14 de Març van acusar Hezbol·là d'estar darrere de l'atemptat, encara que aquest va negar la seva implicació.

La seguretat s'ha deteriorat al Líban des de l'inici de la crisi siriana, al març de 2011, amb un augment dels enfrontaments sectaris, els assassinats i els segrestos.