Dos nens d'uns 6 anys van resultar ferits ahir, un d'ells amb ferides molt greus, en caure d'un castell inflable a Guadalupe, Múrcia, a causa d'una ràfega de vent, segons va informar Protecció Civil. Els serveis sanitaris d'emergències van atendre els dos nens al lloc de l'accident i els van traslladar a l'hospital.

D'altra banda un pescador de 70 anys va desaparèixer a la Corunya, una de les regions més afectades pel temporal de vent i fred que recorria ahir tota la península d'oest a est i que va deixar pluges, neus abundants i ratxes de vent de fins a 140 quilòmetres hora. Les autoritats marítimes de Galícia buscaven al tancament d'aquesta edició el pescador, desaparegut a la platja de Balieiros. En aquesta comunitat es van registrar més de 500 llamps i es van superar 40 litres de pluja per metre quadrat, en algunes zones amb ràfegues de vent superiors a 130 quilòmetres per hora.

També a Euskadi el vent va bufar amb força i les ratxes van arribar als 142 quilòmetres per hora a Orduña, Biscaia, mentre a Cerroja van rondar els 130 quilòmetres per hora. El País Basc es troba en alerta groga per vent i per neu, i taronja per risc marítim costaner.