Almenys deu persones van morir, entre elles tres menors, en un bombardeig de l'aviació del règim de Bashar al Assad contra la localitat de Basa, a l'est d'Alep, la major ciutat del nord de Síria. L'Observatori Sirià de Drets Humans va assenyalar que helicòpters governamentals van llançar barrils d'explosius contra diverses zones d'aquesta població.

Bombardejos similars es van registrar al poble d'Al Bab, al nord-est d'Alep, sense que a l'hora de tancar aquesta edició se sapigués si hi havia hagut víctimes. Per altra banda, als afores de Damasc, tres persones van perdre la vida en un atac d'helicòpters de l'exèrcit a la localitat de Yalda, al sud de la capital.

Així mateix, va haver-hi bombardejos a l'àrea de Daria, a Guta Occidental, i diversos projectils de morter van impactar a Meliha, també a la perifèria de Damasc, on es van registrar diversos ferits.

Paral·lelament, rebels de diverses faccions islamistes van arrabassar a l'Estat Islàmic de l'Iraq i de Síria, vinculat a Al-Qaeda, el control de les localitats de Serin, Manbech i Bala, a la província d'Alep. L'Observatori Sirià de Drets Humans va precisar que els insurgents van prendre Serin i Manbech després que els jihaddistes s'entreguessin després de violents combats a la zona.