El jutge instructor del cas Nóos, José Castro, està disposat a avançar la declaració com a imputada de la infanta Cristina, fixada inicialment per al 8 de març, si finalment no es presenta cap recurs contra la citació i ho permet l'agenda del jutjat, segons fonts jurídiques.

En l'acte d'imputació de la infanta dictat dimarts passat, Castro va plantejar expressament que donava dos mesos de marge per a la compareixença de la infanta per tal de permetre que l'Audiència de Palma tingués temps per pronunciar-se davant possibles recursos.

Però després que avui la defensa de la infanta Cristina hagi anunciat que no recorrerà la decisió del jutge, i en cas que la resta de les parts segueixin la mateixa línia, cabria la possibilitat d'avançar la compareixença si així ho demanés la filla del Rei, a la que a més li assisteix aquest dret.

Segons han indicat a Efe fonts judicials, Castro no tindria cap inconvenient a avançar la data fixada inicialment dins de les possibilitats de l'agenda del seu jutjat i sempre escollint un dia del cap de setmana per assegurar la disponibilitat dels representants de totes les parts.