El president de França, François Hollande, va demanar respecte per la seva vida privada després que una revista del cor publiqués un ampli reportatge amb fotografies en el qual assegura que el cap de l'Estat, que oficialment comparteix la seva vida amb Valérie Trierweiler, manté un idil·li amb l'actriu Julie Gayet. Segons el setmanari Closer, una publicació sensacionalista especialitzada a donar a conèixer escàndols amorosos i xafarderies de les celebritats, Hollande, de 59 anys, comparteix una "veritable passió" amb Gayet, de 41 anys, qui va participar el 2012 en el vídeo promocional de campanya del llavors candidat presidencial.

Gayet està casada des de 2003 amb l'escriptor i guionista argentí Santiago Amigorena, director de cinema, amb qui té dos fills, Tadéo i Ezéchiel.

El rumor sobre la suposada aventura entre l'autoproclamat "president normal" i l'actriu de cinema i televisió existia des de fa mesos i havia estat evocat en algun plató de televisió. La mateixa Gayet va dir el març que posaria una denúncia per identificar l'autor dels comentaris que ja llavors circulaven per Internet. Però fins ara no s'havia publicat res de manera tan extensa i directa com ho ha fet Closer. En tot cas, la revista va decidir retirar el reportatge de la seva pàgina web.

La revista aporta fotografies del suposat idil·li entre Hollande i Gayet que daten del passat 30 de desembre. L'escena es desenvolupa teòricament al quart pis d'un edifici de l'elegant districte 8 de París, a nom d'una parella d'actors amics i molt a prop del Palau de l'Elisi.

Segons el relat de la revista, ella arriba a l'immoble a cara descoberta a bord d'un Citroën blanc. Mitja hora després, un guardaespatlles presidencial inspecciona l'entrada de l'edifici i dóna el senyal al conductor d'una moto perquè dipositi un home amb casc davant de la porta. Es tractaria d'Hollande, encara que la seva cara no es distingeix.

La reacció d'Hollande no es va fer esperar. El president va demanar respecte per a la seva vida privada, però no va desmentir la informació, i es reserva el dret d'emprendre accions legals.