Milers de manifestants antigovernamentals van bloquejar desenes d'avingudes a Bangkok amb l'objectiu de forçar la dimissió del Govern interí de Yingluck Shinawatra i suspendre les eleccions de febrer. Des de diumenge a la nit centenars de persones va començar a aixecar barricades, tendes de campanya i escenaris a interseccions claus al centre capital dins de la campanya "Tanca Bangkok".

"Fora Yingluck!", cridaven els manifestants a la primera ministra proveïts de banderes, canelleres, diademes i fins i tot ulleres amb els colors de la bandera tailandesa.

Més de 30.000 simpatitzants del moviment opositor es van reunir entorn d'Asok, Ratchaprasong o el monument a la Victòria, paralitzant importants avingudes a la capital, una metròpoli de deu milions d'habitants.

Els xiulets es van convertiren el símbol sorollós de la multitud, que va exhibir un tarannà festiu entre barraques de menjar, massatges i música que alternaven amb discursos polítics. Excepte a les interseccions on van acampar els manifestants, el trànsit va transcórrer sense retencions a la capital, amb carrers que van romandre menys concorreguts d'allò habitual. Els manifestants van permetre la circulació de manera limitada i la majoria dels centres comercials van obrir.