El marit de María José López Suárez, la dona que va aparèixer morta juntament amb la seva mare a Cervo (Lugo), va ser detingut per agents de la Guàrdia Civil al Puente de los Santos, entre els municipis de Ribadeo (Lugo) i Castropol (Astúries). Des del matí, la Guàrdia Civil havia estat intentant localitzar aquest home, de 52 anys i propietari d'una petita empresa de construcció, que va trucar a l'institut armat per inculpar-se del crim i va amenaçar de suïcidar-se.

El marit de María José López Suárez, de 44 anys, i gendre d'Adela López Ramos, de 72, va fer algunes trucades més i va enviar missatges des del seu telèfon mòbil després d'inculpar-se del crim.

Els cadàvers de les dues víctimes van aparèixer a dues cases annexes al nucli de Riocobo, municipi de Cervo. A l'espera que les proves pericials ofereixin resultats, els investigadors encara estan a l'espera de confirmar si la mort de les dues dones va ser provocada per una arma blanca o un objecte contundent, així com l'hora en la qual es van produir els fets. La víctima portava uns quinze anys casada amb el seu marit i el matrimoni no tenia fills.