Imputen Fabra per irregularitats en una cursa de braus

16.01.2014 | 07:35

El jutjat d'Instrucció número 4 de Castelló ha citat a declarar l'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra i l'exvicepresident primer i diputat provincial Francisco Martínez com a imputats en una causa oberta en relació amb la cursa de braus de la Beneficència. Segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, tots dos han estat citats a les deu del matí del proper 17 de març per un possible delicte de prevaricació.
Els fets es remunten a quan Carlos Fabra exercia com a president de la Diputació de Castelló i Martínez, recentment destituït del seu càrrec per pèrdua de confiança per part de l'actual president de la institució, Javier Moliner, era vicepresident i persona de confiança de Fabra.
La cursa de la Beneficència era una celebració taurina creada per Fabra i el seu sistema de recaptació d'entrades va generar polèmica, ja que aquestes s'enviaven directament als ajuntaments i se'ls descomptava l'import de les mateixes del cobrament de tributs.
El mètode de cobrament va ser investigat per la Fiscalia i el juny de 2013 el TSJCV va condemnar la Diputació a abonar a l'Ajuntament de Vila-real els 19.850 euros cobrats mitjançant compensació per unes entrades que no van arribar a comprar.

Enllaços recomanats: Premis cinema