Itàlia està horroritzada després del descobriment de tres cadàvers cremats a l'interior d'un cotxe, entre ells el d'un nen de tres anys, en el que els investigadors van explicar que pot ser una venjança entre els membres de la Ndrangueta, la màfia de Calàbria (sud).

L'assassinat d'un nen de tres anys, "en un nou acte bàrbar que ens horroritza, és l'enèsima demostració que les organitzacions mafioses no valoren la vida dels més febles o indefensos", va explicar l'eurodiputada italiana i president de la comissió antimàfia europea, Sonia Alfano.

L'eurodiputada va demanar al ministre d'Interior italià, Angelino Alfano, que convoqui una reunió amb els investigadors i forces de l'ordre de Cosenza per prendre mesures urgents davant l'augment de la violència de la Ndrangheta.

Familiars havien denunciat fa alguns dies la desaparició de Giuseppe Iannicelli, de 52 anys i amb antecedents penals per tràfic de droga, la seva actual companya sentimental, Ibtissam Touss, marroquí de 27 anys, i el nét de l'home, Nicola, de tres.

Un pagès va trobar diumenge en un camp de Cassano allo Joni, a Cosenza. el cotxe on van ser assassinats i després cremats els desapareguts, segons la primera reconstrucció que han realitzat els investigadors.