El Govern ja ha ingressat 123 milions d'euros per la venda d'edificis que són patrimoni de l'Administració de l'Estat, d'acord amb el pla d'alienació i racionalització d'immobles. En el cas dels lloguers, l'estalvi puja a poc més de 45 milions d'euros.

Així es recull en l'informe de seguiment de les mesures de la Comissió per a la Reforma de les Administracions Públiques (CORA) que va presentar el Govern, i que fa balanç de l'execució de les mesures impulsades per l'Executiu de Mariano Rajoy des de juny de 2012.

El Govern recorda que el programa d'alienació d'immobles compta actualment amb 15.290 edificis i afegeix que els ingressos en caixa per vendes dels que són patrimoni de l'Administració General de l'Estat són 123,61 milions durant el període que comprèn entre l'1 de gener de 2002 al 31 de desembre de 2013.

El balanç d'actuacions en relació amb el Pla Immobiliari també inclou els lloguers, ja que l'objectiu és impulsar actuacions que permetin la millora en la gestió dels arrendaments, amb renegociació de rendes i resolució de contractes.