Una nova onada de fred àrtic i neu va tenyir de blanc el nord-est dels EUA, on ciutats com Nova York i Washington van registrar cotes històriques de neu acumulada en un sol dia, una situació que va obligar a tancar les oficines del govern federal i les escoles, i a cancel·lar més de 4.400 vols.

Després que la tempesta Hèrcules fes baixar la temperatura a mínims rècord a l'inici de l'any, el nord-est del país va viure una jornada de neu intensa que va deixar milers de treballadors i estudiants a casa i va convertir els transports en un malson. Les condicions meteorològiques van obligar a declarar la situació d'emergència als estats de Nova York, Nova Jersey i Delaware, mentre que àrees de Pennsilvània, Maryland, Virginia i Virgínia de l'Oest van romadre en alerta.

La d'ahir va ser una jornada blanca en la qual ciutats com Nova York, Washington i Filadèlfia van registrar cotes de neu històriques acumulades en un sol dia. L'icònic Central Park de Nova York va acabar el dia cobert amb la més alta manta de neu de la seva història formada en una sola jornada, 19,3 centímetres, xifra que supera el rècord de 2001, quan es va arribar als 15,2 centímetres. El Govern va ordenar als seus treballadors a Washington que es quedessin a casa.