Un nen de vuit anys va morir dimarts quan intentava ajudar un familiar amb discapacitat que estava atrapat en un incendi que es va registrar a la caravana on vivia. Abans, Tyler J. Doohan havia ajudat sis familiars més, dos d'ells menors d'edat (de 4 i 6 anys), a salvar-se de les flames, segons van informar les autoritats.

Aquest comportament heroic es va produir a Penfield, un poble situat a l'estat de Nova York, on el jove s'allotjava durant aquella nit amb uns familiars a la casa-remolc on residien. "Ell va ser el primer a detectar que s'estava produint un incendi", va explicar el cap de bombers local, Chris Ebmeyer. Abans que arribessin els bombers al lloc del sinistre, Doohan va poder ajudar a sortir sis persones del petit tràiler, inclosos dos nens de quatre i sis anys, segons va detallar Ebmeyer.

Després, el nen va tornar al tràiler per intentar ajudar el seu oncle, que no havia pogut sortir de la llar per ell mateix. "En aquell moment el foc ja havia passat a la part del darrere del tràiler. Desafortunadament tots dos van morir a causa de la calor i del fum", va afegir el cap de bombers local.

Els seus cossos van ser trobats junts al dormitori del darrere. L'avi de Doohan també va morir en l'incendi i el seu cos va ser trobat a l'habitació principal. La policia investiga ara les causes d'aquest incendi, però es pensa que va ser accidental. Per part seva, el superintendent del districte a l'est de Rochester, Richard Stutzman Jr, va qualificar el fet d'acció "valenta i desinteressada". "Va donar la seva pròpia vida per salvar la de sis persones més. És un heroi", va dir.