La Junta d'Andalusia ha reclamat la devolució d'altres dues subvencions concedides a UGT, per import d'1,8 milions d'euros, corresponents als programes Orienta de 2009 i 2010, amb el que la quantitat requerida al sindicat fins ara puja a 3,6 milions d 'euros. El conseller d'Economia, José Sánchez Maldonado, va sol·licitar la seva compareixença a petició pròpia al Parlament d'Andalusia per explicar la situació dels procediments.

Fins ara, des de la Conselleria d'Economia, Innovació, Ciència i Treball s'han iniciat i tramitat 19 expedients de revisió de subvencions atorgades a UGT, dels quals quatre tenen el procediment de reintegrament de subvencions iniciat i quinze es troben en diferents fases de tramitació. En tots els casos, l'actuació de l'Administració autonòmica es produirà seguint el criteri que determini el Gabinet Jurídic.

Del total d'expedients, nou procediments es mantenen oberts a la Direcció General de Relacions Laborals i en dos d'ells, amb data 13 de gener de 2014, es va iniciar el procediment de reintegrament de subvencions concedides al sindicat per 1,8 milions d'euros.