Els manifestants opositors ucraïnesos van alliberar ahir els dos policies que mantenien retinguts a l'edifici de l'Ajuntament de Kíev, va anunciar el ministre de l'Interior d'Ucraïna, Vitali Zajartxenko, que va denunciar que els agents van ser torturats. "Van ser capturats pels coneguts com guàrdies del Maidan i els tenien retinguts a l'edifici de l'Ajuntament de Kíev . Els policies van ser sotmesos a tortures i ara estan hospitalitzats", va assegurar Zajarchenko.

El ministre va donar les gràcies als manifestants pacífics i els diplomàtics estrangers que van col·laborar durant el procés negociador perquè els dos agents fossin posats en llibertat. "Aquest no és el primer cas (de segrest) que ocorre en els edificis governamentals capturats, on els radicals apallissen i torturen", va afirmar.

La treva declarada fa tres dies penja d'un fil després que divendres a la nit manifestants i efectius antiavalots tornessin a enfrontar als voltants de l' estadi del Dinamo Kíev.

D'altra banda, el president d'Ucraïna, Víktor Ianukóvitx, després d'accedir a remodelar el govern, va celebrar durant la jornada d'ahir la segona ronda de negociacions amb els líders opositors, que van denunciar que el cap de l'Estat té sobre la taula el document per declarar l'estat d'excepció.