Dos adolescents van morir i quatre més van resultar ferits per foc d'artilleria al camp de futbol d'una escola a la ciutat ucraïnesa de Donetsk, principal bastió dels rebels prorrussos. Les víctimes mortals van ser un nen de vuitè curs (14 anys) i un altre jove de 18 anys, mentre que els ferits són tres nois de 17 anys i un jove de 21. Els ferits van ser ingressats en un hospital local, un d'ells en reanimació, ja que es troba en estat molt greu.

Tots ells jugaven a futbol al camp de l'escola número 63 que està situada prop de l'aeroport de Donetsk, escenari d'enfrontaments entre les milícies prorusses i les tropes ucraïneses, que es troben atrinxerades a les seves instal·lacions.

L'oligarca Rinat Ajmétov, que va estudiar en aquesta mateixa escola, va prometre ajuda a les famílies i va demanar l'immediat fi de les hostilitats. "Em dirigeixo a tots. Deixin de matar gent innocent! Deixin de matar nens!", va dir.

Per part seva, el ministre d'Afers Estrangers ucraïnès, Pável Klimkin, va fer una crida a l'Organització per a la Seguretat i Cooperació a Europa (OSCE) perquè enviï immediatament observadors a la zona.