L'Audiència de Palma ha acordat avui mantenir la imputació de la infanta Cristina per dos delictes fiscals en el cas Nóos, de manera que la Fiscalia Anticorrupció i les acusacions particulars i popular podran formular acusació contra ella i demanar que sigui jutjada.

Els magistrats Mónica de la Serna, Juan Jiménez i Diego Gómez Reino han arxivat la imputació per blanqueig de capitals que també havia plantejat el jutge instructor, José Castro, qui tindrà en la seva mà la decisió de seure a la banqueta a la germana del Rei encara que només ho sol·liciti l'acusació popular que exerceix Manos Limpias.

En un acte dictat avui per unanimitat dels tres jutges, la secció segona de l'Audiència provincial ha resolt els catorze recursos d'apel·lació presentats per les parts personades en el cas Nóos a l'escrit amb el qual el jutge Castro va concloure la instrucció el passat 25 de juny.

La secció segona estima parcialment els recursos de la Fiscalia i de la defensa de la infanta, a l'arxivar el delicte de blanqueig.