La dona japonesa de 67 anys sospitosa d'haver enverinat amb cianur el seu marit i possiblement sis de les seves parelles, va heretar prop de mil milions de iens (6.760.000 d'euros o 8, 47 milions de dòlars) dels seus companys sentimentals, segons van revelar dijous fonts de la investigació. Chisako Kakehi, batejada com "la vídua negra de Kyoto", va rebre, a més de l'herència del seu últim cònjuge, mort al desembre de 2013, els actius de tres homes més amb els quals havia contret matrimoni, després de les seves respectives morts.

El seu modus operandi consistia a utilitzar la major part dels usdefruits rebuts per a la compra d'accions i inversions, i un cop invertita els diners, atraure altres homes en un intent d'aconseguir nous fons, van dir fonts de la investigació a l'agència Kyodo. Malgrat les quantitats heretades durant els últims anys, la dona acumula deutes per valor de més de 10 milions de iens (67.663 euros o 84.863 $), van apuntar les mateixes fonts.

La policia va detenir Kakehi dimecres passat després que l'autòpsia practicada al seu últim marit detectés la presència de cianur en el cor i l'estómac.