La Policia Federal de Bèlgica va arrestar ahir tres homes i va alliberar una persona a la qual suposadament retenien en un apartament de la ciutat belga de Gant per un assumpte que podria estar relacionat amb una venjança per drogues.

La portaveu de la fiscalia de Gant, Annemie Serlippens, va informar al diari flamenc Het Nieuwsblad que l'incident ja havia estat resolt i el cordó policial a la zona retirat, i prosseguirà una investigació dels fets.

Els tres detinguts no van oposar resistència a les forces especials de la Policia, que van entrar a l'apartament cap al migdia i va romandre dins per al registre uns 30 minuts.

La suposada víctima no va resultar ferida en l'operació, va afegir la font.

Testimonis presencials citats pels mitjans de comunicació belgues van alertar ahir al matí que havien vist a quatre homes armats entrar en un apartament del barri de Dampoort, proper a l'estació del mateix nom, on pel que sembla retenien una persona.

La Policia va acordonar la zona per precaució i va demanar als veïns que romanguessin a casa per la seva pròpia seguretat.

Descarten el mòbil terrorista

Serlippens avançar que el que ha passat semblava no tenir res a veure amb una acció terrorista sinó més aviat amb un cas de delinqüència comuna. En declaracions posteriors al diari De Morgen va detallar que els tres arrestats tenien antecedents per diversos casos relacionats amb la droga.