La Marina Militar italiana ha trobat un nou cos al mar en la seva recerca de víctimes del succés del ferri "Norman Atlantic", el que eleva a onze el nombre de morts en l'incendi del vaixell sinistrat diumenge.

"La nau San Giorgio es mou per recuperar un cos al mar. Després es dirigeix a Bríndisi", indica la Marina Militar en el seu perfil de twitter en què deixa constància del nou troballa.

L'actualització de la xifra de morts es produeix després que el fiscal de la ciutat meridional italiana de Bari, Giuseppe Volpe, expressés la seva "por" de trobar nous cadàvers un cop que sigui recuperat el ferri incendiat en aigües del mar Adriàtic.

Segons les dades de la Fiscalia, la llista oficial de passatgers del ferri ascendia a 478 persones però, a més, han estat identificats 3 polissons -dos afganesos i un sirià- i la nau registrava una sobrevenda de 18 persones.

El nombre de viatgers ascendiria per tant a 499 persones, de les quals, segons la Marina, han estat rescatats 427 i han perdut la vida onze amb la que acaba de localitzar.

De 179 persones el fiscal va reconèixer que no té notícies, encara que va advertir que poguessin haver estat traslladades en mercants que els van rescatar, i que encara no van arribar a port, durant les operacions de salvament