Tres persones d'una mateixa família -una àvia, el seu fill d'uns 40 anys i el nét de 3- van morir en l'incendi d'un habitatge del nucli urbà de Cehegín, a Múrcia. El telèfon únic d'emergències 112 va tenir coneixement de l'incendi cap a tres quarts de dotze del matí, quan diverses trucades van alertar que hi havia tres persones atrapades en una casa al costat del jardí del convent de la localitat. Segons els veïns, la casa estava cremant i els seus tres habitants es trobaven a l'interior.

Immediatament, fins al lloc es van desplaçar efectius de la Policia Local i de Protecció Civil de Cehegín, així com bombers del Consorci del Parc de Caravaca de la Cruz, una ambulància del Servei d'Urgències del municipi i una unitat mòbil d'Emergències del 061. Els bombers i el facultatiu es van limitar a confirmar la mort dels tres atrapats.

El director general d'Emergències de Múrcia, Luis Gestoso, va expressar la seva consternació pel que va passar perquè els bombers no van poder fer res tot i la urgència amb la qual van arribar a la casa, i va dir que els tres ocupants estaven al fons de l'habitatge, atrapats per un foc molt viu.