El cap de Gabinet argentí, Jorge Capitanich, va fer miques dues pàgines del diari Clarín en una roda de premsa després d'assegurar que hi ha una "confrontació política" de "mitjans opositors", després que la Justícia desmentís una notícia del diari sobre la presidenta, Cristina Fernández.

Capitanich va trencar les pàgines en què Clarín informava, diumenge passat, de la suposada existència d'un esborrany de la denúncia del fiscal Alberto Nisman en el qual sol·licitava la detenció de Fernández per presumpte encobriment de suposats acusats iranians de l'atemptat contra la mútua jueva AMIA .

Segons Clarín, l'esborrany de la denúncia, amb nombroses línies ratllades, hauria estat trobat al cubell de les escombraries de la casa del fiscal després de la seva mort, d'un tret al cap, el passat 18 de gener, i incorporat a l'expedient de la causa. La informació del diari va ser desmentida hores després pel jutge del cas, Ariel Lijo, que va aclarir que les ratllades van ser realitzades pel mateix jutjat i que en la denúncia de Nisman no consta "cap petició substancial respecte els presumptes imputats".

Després d'estripar el diari, el cap de Gabinet va advertir que la confrontació política "serà una dinàmica molt activa aquest any".