La seu del Banc d'Aliments de Guadalajara va patir el robatori de prop de 2.000 quilos de menjar i d'una furgoneta, "l'únic vehicle amb el qual podíem repartir els aliments", va explicar la seva presidenta, Carmen Hombrados. El robatori va tenir lloc a la matinada de dimecres, quan uns lladres van entrar a les naus ubicades al polígon de Henares de Guadalajara i van sostreure els aliments i el vehicle.

Hombrados va assegurar que els van robar uns dos mil quilos de la recent campanya que el Banc d'Aliments va realitzar a la ciutat i en la qual van aconseguir reunir 50.000 quilos de menjar. La presidenta del Banc va afegir que els lladres es van emportar els "productes de marca i cars perquè són els que es poden vendre, com són bolquers, patés, conserves o llet materna".

Va afirmar que abans de perpetrar el robatori, els delinqüents van trencar les càmeres de seguretat instal·lades a les naus des de l'any 2004, després de patir un robatori similar. "Sabien el que feien, van venir amb un altre vehicle per emportar-se aquesta quantitat d'aliments i es van prendre el seu temps a més de les destrosses causades per entrar", va apuntar.