Una de les dones que van participar en les orgies que són objecte del judici contra Dominique Strauss-Kahn va declarar davant del Tribunal Correccional de Lille, al nord de França, que havia explicat a l'exdirector gerent del Fons Monetari Internacional (FMI) que ella treballava com a prostituta. "No li vaig dir "sóc una prostituta", no ho vaig dir així", però amb el que va explicar de la seva feina "no hi havia dubtes", va dir la dona, anomenada Jade, durant el judici.

Aquesta dona, que es va presentar com a antiga prostituta, va assenyalar que abans d'una de les orgies objecte del procés va tenir una conversa molt explícita amb Strauss-Kahn a la tardor de 2009 en un viatge en cotxe camí de Brussel·les.

En aquesta conversa, Jade li va precisar que treballava en un club d'intercanvis en el qual ballava i triava els clients per mantenir relacions sexuals, i per tant Strauss-Khan va haver d'entendre que era prostituta.

Igualment, va relatar la relació sexual que -segons la seva versió- li va imposar l'exministre francès de Finances, sense haver-li preguntat, ja que la va agafar per l'esquena: "No vaig tenir temps de girar-me, no vaig tenir temps de dir uf, i ja estava fet". "Em va empalar sense preguntar res", va comentar entre sanglots Jade, que va afegir que el comportament de l'exdirector gerent demostrava que no li tenia respecte.

Strauss-Kahn va puntualitzar una mica més tard que "la pràctica sexual d'aquella nit podia no haver agradat a Jade, però això no té implicacions sobre el fet que hi hagués prostitutes". Preguntat per la Fiscalia sobre si la dona li havia dit que li pagaven per sexe, va respondre que Jade li havia explicat que "li pagaven per ballar, per espectacles de dansa".