Els socis de l'Eurogrup sospesen diferents escenaris i veuen "assumible" una sortida de la zona euro de Grècia i també de Xipre, segons el setmanari alemany Der Spiegel. La revista exposa que els socis de l'Eurogrup estudien diferents possibilitats i analitzen si Xipre estaria obligada a deixar la moneda única després de la sortida de Grècia, atès que les economies d'ambdós països estan entrellaçades.

La sortida dels dos estats de l'euro, avança el setmanari, és "assumible" per l'Eurogrup, tot i que "el més probable" seria que Xipre rebés ajuda addicional si Atenes deixés la moneda comuna. En una entrevista amb la mateixa revista, el director gerent del Mecanisme Europeu d'Estabilitat, Klaus Regling, va advertir, però, dels riscos d'aquesta solució per a la crisi grega. Segons la seva opinió, "una retirada de Grècia seria la solució més cara" tant per a Atenes com per a Alemanya i la resta de països de l'euro.

En aquest sentit, el president de l'Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem, va afimar que és "pessimista" sobre les possibilitats d'arribar a un acord dilluns que ve per resoldre la situació de Grècia.