El Tribunal de Comptes ha deixat els exconsellers andalusos d'Economia i Hisenda Magdalena Álvarez i José Antonio Griñán fora de la responsabilitat comptable per les irregularitats en l'aplicació i gestió dels fons de subvencions gestionades per la Junta d'Andalusia entre 2001-2009. La seva recerca se centra en l'actuació dels directors generals competents.

Així s'estableix en l'acta de liquidació provisional notificada per l'òrgan de fiscalització comptable derivada d'una denúncia interposada al maig de 2001 per qui va ser secretari regional del PP a Andalusia i actual delegat del Govern en aquest territori, Antonio Sanz Cabello, en relació amb l'existència de presumptes irregularitats en l'aplicació de les ajudes gestionades pel Govern autonòmic.

L'acta determina que els responsables comptables són els exdirectors generals de Treball Francisco Javier Guerrero, Daniel Rivera i Juan Márquez, i deixa fora altres alts càrrecs contra els que es dirigia la denúncia del PP com són l'exconseller de Treball Antonio Fernández i l'exdelegat provincial d'aquesta Conselleria a Sevilla Antonio Rivas.