La mort violenta del fiscal Alberto Nisman ha deixat una sensació d'inseguretat contagiosa a l'Argentina. Primer va ser un periodista, Damián Pachter, qui va sortir del país en sentir-se amenaçat, mentre Antonio Jaime Stiuso, l'exagent secret al qual el Govern argentí culpa de la mort de Nisman, també ha decidit anar-se'n del país després de ser denunciat per contraban pel Govern. "Stiuso ha marxat per por que el matin", va explicar el seu advocat, Santiago Blanco.

L'exespia més famós de l'Argentina -pràcticament un desconegut fins que va morir Nisman- va decidir seguir els passos de Pachter, el periodista que va informar abans que ningú de la mort del fiscal al seu compte de Twitter la nit del 18 de gener. Però Stiuso no ha anat a Israel, com Pachter. Senzillament, ningú sap on és.

Stiuso, que fins al desembre passat va ser cap d'Operacions dels serveis secrets i estret col·laborador de Nisman en el cas de l'atemptat a la mutual jueva AMIA, va declarar en secret fa uns dies davant la fiscal Bibiana Féin, que intenta saber qui va disparar la Thunder calibre 22 que va acabar amb la vida del fiscal.