El regidor del PP a l'ajuntament d'Alacant Antonio Ardid va demanar disculpes públicament després de manifestar, davant d'altres regidors en una comissió d'Hisenda, que hi ha famílies que "estalvien" i que "es poden comprar un pis perquè no van de putes".

La secretària d'Igualtat del PSPV-PSOE, Trini Amorós, va sol·licitar la immediata dimissió d'Ardid, regidor d'Educació i Acció Social, en entendre que les seves paraules són "inadmissibles".

En un comunicat, Ardid va assegurar sentir-se "molt afectat per la dimensió" a la que ha arribat l'assumpte a causa del seu "desafortunat comentari", del qual es "penedeix" i respecte el qual a reiterar les seves "disculpes públiques".

"I encara que no és en absolut excusa, la realitat és que tots som humans i tenim dies millors i pitjors, dies en què ens equivoquem i fem comentaris que desitjaríem no haver emès en cap moment", va afegir.

"Aquest és el meu cas", va admetre, abans de lamentar "molt que s'estigui utilitzant aquest error humà i s'estigui posant en dubte el treball de tres anys i mig per una expressió desencertada".