La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, va atorgar "tot" el seu suport com a possible candidat autonòmic al president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, que, segons va assegurar, té un historial "absolutament irreprotxable". Aguirre va criticar les "insinuacions" sobre l'àtic que González té a la localitat d'Estepona (Màlaga) i va destacar que, a diferència d'altres polítics, ell ha demostrat d'on va treure els diners per comprar-lo i com el va pagar.

La presidenta del PP de Madrid va criticar les "insinuacions" que apunten que González va rebre l'àtic com un "regal", com va denunciar dimarts davant el TSJM un dels dos comissaris de la Policia Nacional als que el president de la Comunitat de Madrid va acusar d'"extorsió" en relació am la investigació de l'immoble.

El president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, va assegurar que "fa molt temps que no regalo pisos", en referència a la seva presumpta intervenció en la compra d'un àtic del president de la Comunitat de Madrid.

Preguntat per la seva opinió sobre el cas de l'àtic, Cerezo va assegurat que va ser el comissari José Manuel Villarejo qui li va demanar que intercedís davant González, per aconseguir que deixés de ser investigat i que "desimputessin" un altre policia.

La defensa de Francisco Nicolás Gómez Iglesias -el petit Nicolás-, ha sol·licitat al jutge que cridi a declarar urgentment el comissari Villarejo per aclarir si hi va haver irregularitats en la investigació sobre el jove, ja que Afers Interns va instar aquest a dir que coneixia l'agent, sense ser veritat.

En l'escrit, els lletrats de Francisco Nicolás demanen al titular del Jutjat d'Instrucció 2 de Madrid que rebi "amb caràcter urgent" la declaració en qualitat de testimoni del comissari.

Villarejo és el comissari que va denunciar el president de la Comunitat de Madrid per delictes com denúncia falsa i amenaces i coaccions, després que el polític l'acusés a ell ia un altre comissari d'extorsió policial en relació amb la investigació sobre el seu àtic.