Desenes de persones van morir ahir en diferents bombardejos de les aviacions iraquianes i de la coalició internacional, així com en enfrontaments entre les forces de l'Irak i els gihadistes d'Estat Islàmic (EI) a les províncies d'Al-Anbar (oest) i Saladí, al nord de Bagdad.

Una font de seguretat va informar que tres homes armats i tres civils van morir, i que dos homes més van resultar ferits per un bombardeig llançat per l'aviació iraquiana contra una mesquita on es trobaven els terroristes de l'EI al centre de la ciutat de Fal·luja, a cinquanta quilòmetres a l'oest de Bagdad.

A més, quatre civils van morir i sis més van resultar ferits en un bombardeig de les forces aèries iraquianes contra el barri d'Al Bushayal, al nord de Fal·luja. D'altra banda, tres persones van morir i quatre més van resultar ferides per una altra ofensiva aèria de l'exèrcit iraquià contra un mercat popular al centre de Fal·luja.

Així mateix, sis gihadistes van perdre la vida i quatre més van resultar ferits per un bombardeig aeri de la coalició internacional liderada pels EUA contra dues cases on es trobaven els gihadistes a la població d'Al Kanater, a l'est de la ciutat d'Al Karma. 1