La candidata a l'Alcaldia de Ahora Madrid, Manuela Carmena, va destacar la voluntat de Bankia de seguir parlant sobre propostes en matèria d'habitatge i desnonaments un cop es constitueixi l'Ajuntament, un gest que li sembla «positiu». Després de mantenir una reunió amb el president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, dins d'una ronda de contactes que aspira a establir amb diferents entitats bancàries, Carmena va comentar que en la trobada no s'havia parlat de propostes concretes, però sí de la «voluntat» de les dues parts de posar-se a treballar conjuntament.

Carmena, que aspira a ser alcaldessa de Madrid amb el suport del PSOE o de Ciutadans, vol crear una oficina que, per una banda, renegociï amb les entitats bancàries el pagament de les hipoteques de les famílies abans de començar un procés de desnonament i, de l'altra, estableixi alternatives habitacionals en el cas que un jutjat executi un llançament.

Preguntada sobre si havia parlat amb el president de Bankia sobre si donarà informació sobre el cens d'habitatges buits, la candidata a l'Alcaldia va concretar que «quan comencin les relacions formals hi haurà un trasllat de documentació en aquest sentit». «Han dit que tenen vocació per l'obertura i transparència, amb les reserves que els imposa la llei de protecció de dades», va concretar sobre la possibilitat que l'Ajuntament conegui en detall quants habitatges buits manté l'entitat bancària a la capital.

Carmena, que es va mostrar confiada en ser la propera alcaldessa de Madrid i en complir amb el seu programa, va incidir que havia parlat amb José Ignacio Goirigolzarri del «problema enorme dels desnonaments» i de la importància que té tant per a Ahora Madrid com per al PSOE i Ciutadans tractar aquest problema. Carmena va aclarir que en la reunió no es va parlar en cap moment del deute de l'Ajuntament de Madrid amb aquesta entitat bancària.