ETA guardava a l'amagatall trobat el passat 28 de maig a la localitat francesa de Biarritz 19 revòlvers, 7 pistoles, més de mil cartutxos de diferents models, 3,2 quilos de pentrita, temporitzadors artesanals i altres explosius. A la Vila Cambarre, situada en ple centre d'aquesta ciutat francesa, les forces de seguretat gales en col·laboració amb la Guàrdia Civil van trobar a més 700 plaques de matrícula francesa verges.

A l'amagatall hi havia així mateix una estampadora, xifres i lletres d'acer per fabricar plaques de matrícula, mil grams de material usat per a l'elaboració de pentrita i 3,2 quilos d'aquesta substància. A més de les pistoles de la marca Smith & Wesson i els revòlvers, els agents van trobar 50 grams de Diazodinitrophenol, un explosiu primari especialment perillós i inestable utilitzat per a la confecció de detonadors.

També hi havia trenta metres de cordó detonant artesanal, quatre temporitzadors, un sistema d'iniciació per a artefactes, 43 quilograms de pols d'alumini i 3 garrafes d'uns 30 litres de capacitat amb substàncies explosives.