Les proves d'ADN practicades a Alí Ouattara i Lucie Ouattara han permès confirmar que són els pares biològics del petit Adou, que va ser descobert el passat dia 7 de maig a l'interior d'una maleta quan va estar a punt de ser introduït a Espanya. El lletrat de la família, Juan Isidro Fernández, va explicar que les proves d'ADN analitzades en un laboratori de Madrid han permès confirmar que tots dos són els pares del petit, de manera que es descarta la possibilitat que es pogués estar davant d'un possible cas de tràfic de menors.

L'advocat va assegurar que la mare del petit, que actualment resideix a Puerto del Rosario ?(Fuerteventura), es desplaçarà dilluns que ve fins a Ceuta per emportar-se el menor. El resultat de les proves d'ADN era el que faltava per constatar la relació paternal amb el petit, que roman al centre d'acollida de menors del Mediterrani.

Juan Isidro Fernández també té previst desplaçar-se fins a la ciutat autònoma de Ceuta, on ja no es troba el pare del menor després de ser traslladat dimecres fins a la presó Sevilla I.