Ets un amant de les destinacions exòtiques? Si la costa catalana se't queda petita, si ja has recorregut Europa de cap a cap o si simplement estàs buscant noves experiències, et presentem cinc viatges a destinacions exòtiques en què podràs gaudir de platges increïbles, naturalesa en estat pur o cultures mil·lenàries.

Les destinacions exòtiques compten cada vegada amb més adeptes, per la qual cosa l'oferta està augmentant de forma considerable en aquests últims anys. Si és el teu cas, potser aquestes idees t'ajudaran a triar destinació. Prepara't per fer la maleta i llançar-per fer el viatge de la teva vida amb aquestes cinc destinacions exòtiques que faran les delícies de qualsevol viatger.

Myanmar, Birmània

Myanmar, més conegut com Birmània, presenta un preciós paisatge de natura i lluents pagodes. En els últims anys, s'ha convertit en una de les destinacions exòtics més demandat a l'hora d'organitzar viatges.

Qualsevol visitant podrà gaudir al nord del país asiàtic de muntanyes cobertes per neu tot l'any i sobrevolades per aus salvatges, que poden ser vistes en el seu hàbitat natural. Al sud, els menys muntanyencs trobaran platges de sorra blanca amb abundant vida marina i corals de nombrosos colors. Un viatge a una destinació ideal i captivadora per als amants de la natura i de les destinacions exòtiques.

Getty Images

Illes Phi Phi

Potser els més cinèfils reconeguin aquestes illes tailandeses per la seva aparició en la pel·lícula protagonitzada per Leonardo DiCaprio, "La platja". Les illes Phi Phi, al sud-est de l'illa de Phuket al mar d'Andaman, són el paradís per als amants de les destinacions exòtiques.

A més, els aficionats al busseig trobaran a Phi Phi un paradís únic gràcies a les seves aigües cristal·lines i a una fauna marina d'allò més variada. Koh Phi Phi Don és la més gran de les illes i l'única habitada en aquest destí exòtic. Posseeix un petit poble conegut com Ton Sai, on es troba el port principal per a l'arribada dels ferris en què viatgen els turistes amants de les destinacions exòtiques.

Getty Images

Puerto Princesa

La ciutat filipina de Puerto Princesa ofereix als viatgers cercadors de destinacions exòtiques una gran varietat de balnearis i restaurants de marisc on relaxar-se i disfrutar amb el menjar. La gran atracció d'un dels destins exòtics més punters, a més de les seves famoses granges de cocodrils i de les possibilitats per al submarinisme amb uns bells esculls, és el Parc Nacional del Riu Subterrani de Puerto Princesa, Patrimoni de la humanitat per la UNESCO en l'any 1999 i una de les 7 meravelles del món en 2011.

El riu subterrani es troba en plena selva filipina, té 8 quilòmetres de llarg i és navegable, el que el converteix en una experiència inoblidable per als viatgers amants de les destinacions exòtiques.

Getty Images

Antàrtida

Per als que gaudeixin del fred i de les destinacions exòtiques, l'Antàrtida representa un dels pocs escenaris lliures de l'acció de l'home al planeta. Natura en estat original, unes vistes extraordinàries i la possibilitat de contemplar uns ecosistemes terrestres i marins sense igual, és el que ofereix aquest viatge.

Per als que decideixin realitzar aquesta aventura a una dels principals destinacions turístiques que existeixen, cal dir que haurà d'esperar una mica, ja que la temporada turística no comença fins a l'octubre i finalitza al març. Durant aquest període, hi ha multitud de creuers que visiten una de les destinacions més exòtiques de la Terra.

Getty Images

Fukuoka, Japó

A Kyushu, la tercera illa en grandària del Japó, es troba la ciutat de Fukuoka, bressol de la civilització japonesa. Sent el lloc de major accessibilitat del Japó per proximitat al continent durant els segles passats, Fukuoka s'ha convertit en un centre d'intercanvi cultural d'Àsia oriental i en un lloc perfecte per als que busquen destins exòtics.

L'exotisme d'aquest viatge rau en aquesta confluència de cultures asiàtiques que atorga als viatgers l'oportunitat d'experimentar altres mons tan diferents a l'occidental. Sens dubte, aquesta és una altra de les opcions més desitjables per a aquells que gaudeixen amb les destinacions exòtiques.

Getty Images