Un nou cas de brutalitat policial ha esclatat als Estats Units. Aquesta vegada no hi ha hagut morts, però les imatges són prou eloqüents: un policia blanc de Kinney, a la ciutat de Dallas (Texas), treu la seva pistola per amenaçar diversos adolescents negres desarmats al mateix temps que agafa una noia i la posa amb el cap contra el terra mentre aquesta crida "truqueu a la meva mare!". L'oficial de policia ha estat suspès temporalment de feina i sou mentre es porta a terme una investigació.

Les circumstàncies de l'incident no han estat aclarides. Aparentment, la Policia va rebre una trucada perquè el grup d'adolescents estava molestant altres persones a la piscina. En total, 12 agents van acudir, però un va perdre totalment el control i va començar a cridar a ple pulmó als adolescents coses de l'estil de "poseu el cul a terra!" i "fora d'aquí!". Va ser llavors quan va agafar una nena de 14 anys i la va estirar a la gespa mentre amenaçava altres dos joves amb la seva pistola.

Tot l'altercat, que va ser gravat amb un telèfon mòbil, es va tancar amb un dels adolescents detingut i escenes de gran tensió entre policies i joves.