La forta pluja caiguda a Madrid va provocar una víctima mortal, va complicar la circulació i va causar problemes en el servei de Metro per l'acumulació d'aigua a estacions i vies. La víctima, una empleada de llar de 28 anys, va perdre la vida en ser aixafada per un envà que es va acabar ensorrant per la pluja quan es trobava al garatge d'un xalet de la capital d'Espanya.

El succés es va produir al matí quan el garatge de l'habitatge, en el qual es trobava treballant la dona, es va inundar gairebé per complet. Davant la força de l'aigua, la dona va ser arrossegada fins a una paret del garatge que es va ensorrar i hores després els propietaris de l'habitatge van descobrir el cos de l'empleada surant en una cantonada del garatge.

Els bombers de l'Ajuntament de Madrid van haver de fer 83 intervencions com a conseqüència de la forta tempesta i el telèfon d'emergències va atendre 3.700 trucades i 398 incidències.

Basses d'aigua a la via pública, inundacions a baixos i garatges, i caigudes de branques d'arbres van ser les incidències més nombroses a la capital d'Espanya, on en alguns punts es van arribar a registrar fins a 30 litres d'aigua per metre quadrat en un interval de mitja hora.