El cadàver d'una dona danesa va ser trobat ahir, amb aparents signes de violència, en un hotel de Torre del Mar, nucli de població de Vélez-Málaga, i el seu marit va ser detingut per la seva suposada ?implicació en els fets, segons van informar fonts properes a la recerca.

La víctima estava de vacances al costat de la seva parella al ?municipi i tots dos s'allotjaven a l'hotel BQ Andalusia, on va acudir la Policia Nacional i el jutge de guàrdia.

L'home, de 50 anys i també de nacionalitat danesa, va prestar declaració davant la Policia i va quedar detingut, a l'espera que es pugui determinar que es tracti d'un cas de violència masclista. La recerca segueix oberta i pendent dels resultats de l'autòpsia, que està previst que es practiqui avui, segons la Subdelegació del Govern.

El director de l'hotel, Andrés Guerrero, va explicar que ahir al matí un client va acudir a recepció demanant ajuda perquè la seva dona no podia respirar, per la qual cosa van cridar a una ambulància. Guerrero va acompanyar el client a l'habitació, que estava desordenada, i en veure el cos de la dona, va tenir la impressió que feia diverses hores que era morta.