El cadàver d'un menor desaparegut divendres quan intentava creuar nedant el riu Miño, a la frontera hispano-lusitana, va ser rescatat a la zona. El cos sense vida del jove, de 16 anys, va ser trobat cap a la una del migdia a un centenar de metres del lloc on va desaparèixer i a una profunditat d'uns quatre a cinc metres.

El menor, resident a la localitat de Goián (Pontevedra), va desaparèixer divendres a la tarda quan intentava, en companyia del seu germà gran, creuar el riu des de la riba espanyola fins a la portuguesa. En la travessia, tots dos van patir remolins i corrents i un home que navegava amb una barca als voltants va córrer a ajudar-los i va aconseguir rescatar el germà gran, però el petit va desaparèixer a l'aigua.

Paral·lelament, un nen de 7 anys, de nacionalitat russa, va morir al seu domicili a Gandia (València), pel que sembla després de relliscar i caure per unes escales properes a una piscina. Agents de la Policia Nacional i la Policia Local es van presentar al domicili en rebre un avís i va avisar una unitat del SAMU, tot i que els metges, segons fonts sanitàries, només van poder certificar la mort del nen.