L'empresari i presumpte capitost de la trama Gürtel, Francisco Correa, va negar ahir el seu vincle amb la entramat corrupte, va assegurar que només havia coincidit amb l'ex president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, a les noces de la filla de José María Aznar, i que mai havia fet regals a càrrecs públics.

Correa va fer aquestes afirmacions durant el judici que continua al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) pels contractes de la Generalitat amb la trama Gürtel en relació amb el muntatge del seu expositor a la fira de turisme Fitur.

L'acusat, per qui la Fiscalia demana deu anys de presó pels delictes de malversació, tràfic d'influències i suborn, va trencar el seu silenci després de cinc anys en els quals va assegurar que s'havia sentit "indefens" davant les intervencions de les seves comunicacions telefòniques per part del jutge Baltasar Garzón. Correa va centrar la seva defensa a desvincular-se del grup d'empreses que suposadament integraven la trama Gürtel, entre elles Orange Market i Special Events, que pertanyien al grup FCS, i que la Fiscalia sosté que respon a les inicials de l'acusat.