Quatre incendis declarats ahir a Grècia seguien al tancament d'aquesta edició actius, entre ells un de grans dimensions en què va morir un home a conseqüència de la inhalació de fum. Ahir a la matinada es va iniciar un gran incendi en una muntanya propera a Neapoli, al sud del Peloponès, que a causa dels forts vents va prendre dimensions considerables durant la jornada. A la zona es va desplegar un ampli dispositiu d'extinció amb noranta-sis camions, cent seixanta bombers, tres avions cisterna i dos helicòpters. Les flames que envoltaven la ciutat van obligar a evacuar 3 pobles i a tallar la carretera que condueix fins a la ciutat de Neapoli, una de les més afectades.

De moment hi ha cinc cases afectades i molts camps d'oliveres.

A conseqüència de la inhalació de fum, un home de nacionalitat grega però que residia a Bèlgica va patir un infart que li va provocar la mort. De moment es desconeixen les causes de l'incendi.

Com a conseqüència del foc, l'illa de Citera es va quedar sense electricitat i les autoritats intenten restablir el subministrament a través de l'illa propera de Elafonisos.

Un altre incendi es va declarar a la muntanya Imitós a Atenes. Aquest foc va encendre les alarmes per la seva proximitat amb una zona habitada, i al tancament d'aquesta edició el foc havia malmès una casa, una taverna i zones de bosc.