Donald Trump, favorit per aconseguir la candidatura republicana a la Casa Blanca

22.07.2015 | 15:34

El magnat immobiliari Donald Trump es perfila com a favorit per aconseguir la candidatura presidencial republicana, a gairebé el doble de distància del seu més proper rival, segons una enquesta divulgada ahir. El sondeig, realitzat per la cadena de televisió ABC i el diari The Washington Post, indica que Trump és el candidat favorit per al 24% dels votants republicans registrats i dels independents que s'inclinen per un candidat republicà.
El següent dels favorits és el governador de Wisconsin, Scott Walker, que va anunciar la seva candidatura fa una setmana i que compta amb un 13% de suport, seguit de prop per l'exgovernador de Florida Jeb Bush, amb un 12% de suport, segons l'enquesta.
El governador d'Ohio, el republicà John Kasich, va anunciar oficialment la seva intenció de competir per la Casa Blanca i captar el vot del ciutadà mitjà, com els obrers o els carters, com el seu pare. «Sóc aquí per demanar-vos les vostres pregàries, el vostre suport i el vostre esforç perquè he decidit competir per la presidència dels Estats Units», va anunciar Kasich, que va tornar a aconseguir l'any passat la victòria a Ohio.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema