L'expresident de la Generalitat i president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Alberto Fabra, va anunciar que deixarà la presidència autonòmica del partit la setmana que ve. L'anunci el va realitzar durant la conferència política del PP de València i posteriorment, en declaracions als mitjans, va confirmar que presentarà la seva renúncia en la propera junta directiva autonòmica que se celebrarà la setmana que ve.

Fabra va justificar la seva renúncia en què, després d'un temps al servei del partit, "ara han de ser altres els que hi estiguin al capdavant" per defensar "el que ha de ser el nou model del Partit Popular a la Comunitat Valenciana".

Va explicar que durant la setmana havien estat parlant de la seva situació "intentant buscar el que mes convenia al PP", i va apuntar: "Ens enfrontem d'aquí a uns mesos a unes eleccions tremendament importants no només per a la comunitat sinó per a tota la societat i el partit ha d'estar preparat". "I amb aquest esperit de fer les coses fàcils crec que tots hem de generar un gran sentiment de partit",va dir.