El jutge que investiga la trama Púnica va cridar a declarar el maig com a imputat Borja Sarasola, exdiputat del Partit Popular a l'Assemblea de Madrid i actualment al capdavant del Comitè Electoral del partit. La citació va ser emesa per l'Audiència Nacional el passat 26 de maig per una declaració planejada per al 15 de juny, i que va ser desconvocada pocs dies després, en haver estat elegit diputat en els comicis del 24-M i per tant passar a ser aforat davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid.

Sarasola es va presentar a les eleccions a la Comunitat de Madrid ocupant el lloc número 12 en la llista de Cristina Cifuentes, un lloc al que va renunciar en els primers dies del mes de juliol. Prèviament havia estat conseller de Medi Ambient amb el govern d'Ignacio González. Fa quatre dies, Sarasola va ser nomenat president del Comitè Electoral del partit a Madrid en substitució precisament de Salvador Victoria, imputat en la Púnica.

Paral·lelament, el sumari de la trama Púnica revela reunions d'Eduardo Zaplana, exministre de José María Aznar, amb l'aconseguidor de la trama, Alejandro de Pedro, per millorar la imatge d'Ana Botella a Internet i per aconseguir contractes a col·legis de València. Zaplana nega rotundament aquestes trobades. De Pedro revela en una conversa gravada que «vaig anar a veure Eduardo Zaplana en diverses ocasions, entre altres coses per aconseguir nous contractes de col·legis».

Per altra banda, el propietari de Waiter Music, l'empresari José Luis Huerta, va reconèixer en la seva declaració haver pagat la festa d'aniversari de Francisco Granados fa cinc anys, quan encara era secretari general del PP de Madrid. Una festa a la casa de camp del polític al municipi madrileny de Valdemoro que comptava amb la instal·lació d'un escenari, quatre músics i castells inflables per als nens. En total, almenys 10.000 euros, segons Huerta, que mai van ser abonats per Granados. Aquest no va ser l'únic aniversari del polític madrileny amb el qual la Guàrdia Civil vincula l'empresari. L'any passat, el 2014, Huerta va pagar 2.500 euros en canapès «i altres coses que se li vandur», va declarar. En tot cas, l'empresari nega que hi hagi relació amb el fet que «al mes següent de la festa de Granados pel seu aniversari, al gener, se li adjudiqués un concurs».