Tres menors portuguesos van morir ahir en un accident de trànsit ocorregut a la carretera nacional 122 al seu pas per Cerezal de Aliste (Zamora) després que el cotxe en què viatjaven topés amb un camió, segons fonts de la Delegació del Govern. Tot i que fonts oficials van apuntar a una quarta víctima mortal en el sinistre, els morts són dos nens i una nena de quatre, vuit i dotze anys, va indicar la Subdelegació del Govern.

El sinistre va passar a les 10.40 i el camió implicat, que anava carregat de pneumàtics, es va incendiar després de l'impacte amb el cotxe, de matrícula francesa.

El conductor del turisme -un Opel Zafira-, que va resultar ferit, va ser traslladat a l'UCI de l'hospital Virgen de la Concha de Zamora, on també va ingressar una nena de tretze anys que és amiga dels menors morts i de nacionalitat francesa. El conductor del camió va resultar il·lès, encara que es estava en estat de xoc davant la gravetat de l'accident.

La carretera nacional 122 és una ruta de pas utilitzada habitualment per emigrants portuguesos a França quan tornen al seu país.