El jutge que instrueix l'incendi de la residència Santa Fe de Saragossa, en què van morir vuit avis, ha enviat a la presó la presumpta autora del foc, una dona de 62 anys que des que va tenir lloc el succés era a la unitat de psiquiatria de l'Hospital Clínic de la capital aragonesa. La dona va ingressar divendres a la presó de Zuera per ordre judicial, després de comparèixer davant l'instructor, tot i estar incapacitada judicialment, encara que no han transcendit els delictes que se li imputen, segons publica ahir la premsa aragonesa

L'incendi a la residència es va produir la matinada del passat 12 de juliol. A conseqüència del fum derivat del foc, que es va originar en un matalàs d'una habitació situada en una planta que estava buida, van morir vuit persones i altres 12 van resultar ferides.

L'advocat que representa les famílies de quatre dels ancians morts i a sis supervivents de l'incendi, Ricardo Agóiz, de l'Associació del Defensor del Pacient, va manifestar ahir que li resulta "molt estrany" l'ingrés a la presó, atès que l'anciana està incapacitada judicialment, si bé ha apuntat que caldrà veure els informes de valoració que s'han fet respecte a això.