La Guàrdia Civil va interceptar un conductor que circulava a 218 quilòmetres per hora a la R-4 a l'alçada del municipi toledà de Seseña. A més, a la part posterior del vehicle viatjava un menor que no feia ús correcte del sistema de retenció infantil obligatori, segons va informar la Guàrdia Civil.

Els agents de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil van detectar la infracció poc després de dos quarts d'onze del matí de dimecres, mentre realitzaven serveis de vigilància en aquesta carretera en un helicòpter de la Direcció General de Trànsit.

L'helicòpter estava dotat amb el sistema de detecció de velocitat cinemòmetre Pegasus i per això va ser capaç de detectar la velocitat del vehicle infractor, un Porsche Panamera amb matrícula francesa, a l'alçada del quilòmetre 31, sentit Toledo.

En detectar que hi havia un menor al vehicle i que s'estaven produint dues infraccions greus alhora, des de la Guàrdia Civil es va sol·licitar suport a agents de l'Agrupació de Trànsit de la Benemèrita de Toledo per aconseguir interceptar el conductor d'aquest vehicle i notificar-li les dues infraccions.